Justo Molinero opina: “els catalans heu de ser més cabrons”

Així opinava el popular locutor Justo Molinero que ja ha confirmat el seu suport incondicional a la Consulta que esdevindrà a Cornellà, i en la qual ja ha assegurat que col·laborarà.

Els veïns de Cornellà de Llobregat, ciutat de la qual el president de la Generalitat, José Montilla, va ser alcalde durant 19 anys, també podran decidir sobre la independència de Catalunya. Ho faran el 20 de juny.

El tret de sortida de la campanya el va donar ahir el comunicador Justo Molinero, que s’ha implicat a fons en les consultes “perquè m’emprenya que no em deixin decidir” i perquè “volem que els nostres fills demà puguin decidir; nosaltres som d’una generació que ens han fotut hòsties per un costat i ara estem rebent per l’altre”.


Fent ús del seu verb fàcil, punyent i directe, Molinero es va posar aviat a la butxaca les 200 persones que omplien la sala d’actes del Centre Cívic de Sant Ildefons. “Si vaig a comprar pa i m’obliguen a comprar un pa que no vull m’emprenyo, si miro un canal de televisió i després resulta que no és el més vist del dia ho respecto perquè visc en democràcia”, va dir el popular locutor i propietari de Radio Tele Taxi, que no entén tantes traves polítiques a les consultes perquè, al cap i a la fi, “no vull que el que es faci amb els meus impostos es decideixi a 600 quilòmetres d’aquí”.

Amb un exemple del tot pedagògic digne d’exportar a altres contrades, Justo Molinero va dir que si ell i molts immigrants no parlen català, “és perquè els catalans són excessivament educats i quan ens equivoquem o no el parlem bé de seguit canvien d’idioma. Siguin més cabrons i no canviïn”, va deixar anar a la concurrència. El comunicador va reconèixer que havia rebut trucades d’amics expressant-li el seu temor per haver donar suport obertament a la consulta popular de Cornellà.

A l’acte també hi va intervenir Samuel Ruiz, representant de la comunitat llatinoamericana, que va defensar la consulta argumentant que “cada poble té dret a decidir el seu destí i el que li convé per al seu futur”. Per la seva banda, Aziz Baha, del col·lectiu magribí, va afirmar que “ja estem cansats que decideixin per nosaltres” i que “un poble sense Estat és un poble condemnat a viure en la dictadura dels altres”.

A la consulta tenen dret a vot prop de 74.000 cornellanencs, dels quals uns 12.000 són immigrants. Els organitzadors només tenen tres dels 16 col·legis electorals necessaris. L’Ajuntament no cedeix cap equipament municipal.

(font:diari avui)

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s