Nota Legal

Mollet Decideix és una plataforma ciutadana que neix arrel de les consultes que es fan arreu del territori català, i que té, com a únic objectiu, l’organització de la Consulta a la nostra localitat, Mollet del Vallès.

En aquest sentit, tota l’organització treballa amb caràcter voluntari i sense ànim de lucre. Els guanys que puguin sorgir en alguns dels actes són invertits en la campanya per a la consulta.

En acompliment de la Llei Orgànica 15/99, totes les dades que ens facilitin de caràcter personal, són únicament i exclusiva per a  ús intern. Totes aquestes dades són emmagatzemades informàticament i només es fan servir personalitzadament per a la distribució de la informació que l’organització posa en coneixement de tots els voluntaris i adherits.

L’organització es compromet a eliminar totes les dades emmagatzemades un cop s’hagi realitzat la consulta, i únicament quedaran en el seu poder o, en el seu cas, es remetran a la Coordinadora Nacional de les consultes populars, les dades corresponents als resultats de la consulta a la nostra localitat, que, en cap cas, tindran cap mena d’informació personal.

Les persones que apareguin en el fitxer de dades emmagatzemades, poden exercir el seu dret, en qualsevol moment, d’eliminar les seves dades personals.