Resultats definitius. 22 h.

Els resultats definitius de les votacions de la Consulta a Mollet d’avui, 25 d’abril, són els següents:

TOTAL VOTACIONS:   3.211

SI   2.893

NO   239

BLANC   76

NULS   3

La victòria del SI és un FET !!!

Això sí, és molt important destacar els més de 200 vots del NO, amb poc més del 7%. Una clara victòria del dret a l’expressió, fet que confirma que la Consulta era lliure, i què tothom podia votar el què volgués.

Aquí teniu el resum de les dades i els resultats.

6 responses to “Resultats definitius. 22 h.

 1. Enhorabona als organitzadors! Ha estat un èxit, només per poder exercir el dret a expressar la nostra opinió sobre la independència del nostre país.

  Gràcies a tots!

 2. ¿Un èxit? Eso demuestra lo que le importa a la gente la independencia de Catalunya, en una población de 50.000 habitantes votaron 3211 y parece que los políticos que tenemos en Catalunya son los únicos que no quieren darse cuenta de que nos importan otras cosas más que estas tonterias que no nos llevan a ningún sitio. Yo disfruté del sol del domingo.

 3. Benvolguda Sonia. Els 500.000 vots pel sí de 2.2 Milions no sé si demostren el que li importa a la gent la independència de Catalunya. Però t’asseguro que si això és indicador d’alguna cosa, llavors, els 20.000 vots sobre 2.200.000, és a dir el 0,89% pel NO és indicatiu també del que li importa a la gent la dependència de Catalunya.

 4. Si ha estat un èxit. Moltes persones han pogut expressar-se i el millor és que ho han fet amb il.lusió.
  M’alegro d’haver viscut una experiència com aquesta que, ha unit, per un objectiu comú, a persones molt diferents. Esperem que sigui un pas cap allò que alguns desitjem.

 5. Com part de la organització de Mollet decideix, només he de comentar que hem insistit des del principi en què tot això ha estat un “moviment social” i no polític. Els què hem organitzat Mollet decideix som voluntaris i no polítics.

  L’èxit de la Consulta consisteix en la pròpia participació de la gent, i més de tres-mil persones anant a votar (votin el què votin) és un èxit de mobilització !!

  Gràcies !!

 6. Gràcies als que heu participat en aquesta consulta, em va alegrar molt poder votar!
  Tant de bo no es trigui gaire en fer una oficial!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s