Milers de persones han votat arreu Catalunya per la consulta del 25 d’abril

Les votacions anticipades que han organitzat les comissions organitzadores de la consulta del 25 d’abril han provocat que milers de persones ja hagin exercit el seu dret a vot.

La xifres més significativa és la de Girona, que fins a dia d’ahir, havien recollit uns 2.200 vots anticipats, la qual cosa significa un percentatge de gairebé el 3%. Aquesta dada, tenint en compte que en unes eleccions normals el nombre de vot anticipats no arriba habitualment ni al 0’5%, ha generat un estat d’optimisme entre els membres de Girona Decideix, que preveuen una bona participació aquest diumenge.

No obstant, la majoria de comissions locals preveuen incrementar aquestes xifres de vot anticipat sobretot durant la Diada de Sant Jordi. A més, encara queden per comptabilitzar els vots dels fedataris.

Mollet decideix ha recollit més de 300 vots anticipats fins el moment, a l’espera, encara, de la diada de Sant Jordi en la qual es preveu una gran participació el poble.

One response to “Milers de persones han votat arreu Catalunya per la consulta del 25 d’abril

  1. Sis plau qui son els irresponsables que permeten que el referendum de mollet amb 300 vots anticipats es faci.. Tiraré a les escombraries la feina d’altres municipìs… Anuleu ja!!!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s