Convocada la 3a Assamblea General pel 23 de març

El 23 de març a les 20:00 h a la Sala d’Actes del Casal Cultural tindrà lloc la 3a Assamblea General de voluntaris de Mollet Decideix.

En aquest acte es donaran a conèixer calendari i ubicació de les diferents taules per a les votacions, tant les del dia 25 com la previsió del vot anticipat.

Aquest és el moment del compromís, doncs per la planificació de les votacions necessitem la infraestructura del voluntariat.

Us recomanem venir a l’assamblea amb la idea de quins dies podeu participar i col·laborar, per què des de la organització poguem distribuïr correctament tot el personal del què disposem.

Esperem de la col·laboració de tothom, per petita que sigui, i en la mesura que cadascú vulgui i pugui implicar-se…

Gràcies !!

El dia de l’assamblea, tindrem preparat un llistat amb tots els actes en el qual us podeu apuntar per col·laborar:

– Taules informatives de caps de setmana a la Rambla. Aquest mes de març hem estat presents a la Rambla per donar a conèixer al públic molletenc què és la consulta i per què la fem. Aquesta taula informativa s’amplia els caps de setmana d’abril i la darrera setmana abans de la consulta, a més, a la Sala Fiveller.

– Vot anticipat. A més del dia de la consulta, es pot realitzar el vot anticipat. Aquest vot segueix un protocol establert per a totes les consultes, per tal de garantitzar la confidentialitat i la verificació del votant. El dimarts us explicarem quin és el procediment, i a on es preveu la recollida de vot anticipat (17 i 18 d’abril als barris de Lourdes i Gallecs i la setmana anterior a la consulta a la seu de la Sala Fiveller).

– Fedataris. Persones que recolliran vots anticipats i què es responsabilitzen de la seva autenticitat i de portar-lo al lloc establert per emmagatzemar-los fins al dia 25 d’abril a on es farà l’entrada de vots anticipats. El dia de l’assamblea es constituiran les actes per designar els Fedataris que es presentin voluntaris.

– Consulta del 25 d’abril. S’han repartit diferents meses electorals arreu del municipi, intentant arribar al màxim de barriades possibles. Per aquest dia es necessita gent per a la taula, per a control de l’ordre, per garantitzar la informació, per donar suport logístic,…

A banda d’aquests punts de col·laboració excepcionals, caldrà la col·laboració habitual precissada per cada comissió.

Us recordem que ÉS MOLT IMPORTANT estar al dia de les notícies que us donem aquesta recta final a través del Blog, del correu electrònic, del facebook i dels sms al teu mòbil…

Esperem i agrairem el vostre ajut, sigui quin sigui i al nivell que podeu…

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s